2008. április 6., vasárnap

UFO

Józsi bácsit kérleli az RTL klub stábja, hogy meséljen már arról, hogy milyen volt amikor UFO-t látott a határban. Józsi bácsi szabadkozik, hogy ő nem egy nagy mesélő, ne akarják ezt tőle. Végül csak ráveszik, hogy mondja el. Bekapcsolják a kamerát, Marsi Anikó komoly hangon konferál, Józsi bácsi belekezd:
- Megyek a határban. Sötét van. MI A PICSA??? Azt' , megint sötét.

Na ez jutott eszembe a holnapi BKV sztrájkról.

5 megjegyzés:

Brúnó írta...

Igen. Valószínű, hamar elfelejtjük. De legalább átélhetjük, hogy milyen kiszolgáltatottak vagyunk a saját technikai világunknak. Csak kis képzelőerő kell hozzá,mi lesz majd benzin nélkül. Biztos, hogy nem akarsz még időben vidékre menekülni? :)

Névtelen írta...

Sőt. "Józsibácsi! Igaz, hogy beszűkült a szókincse?" - "FASZT!".

Ennyi a véleményem a sztrájkolókról...

Lord_Soth_ írta...

Dönci, igazán nem akarlak bírálnim, de azt veszem észre, hogy mostanában a megnyilvánulásaid a blogomban igen közönségesek. Dühít valami?
Nem zavar különösebben, csak azért ennél jóval többre tartalak.

Névtelen írta...

Hát igen... A közönségesség egy nagyon jó álca, ami mögé elbújva az ember nyugodtan fröcsöghet, hiszen közönségesnek tartják és ezt várják el tőle...

A jelen véleményement éppenséggel nem ennek az árnyékában írtam, bár oda is stimmelt volna. A véleményem azért ez, mert 100-ból 99 BKV dolgozónak fingja sincs arról, hogy miért sztrájkolnak. Csak mer' aszonták, azt kell csinálni...

A düh-vel kapcsolatosan is igazad van, ha érdekel leírom.

Lord_Soth_ írta...

Van egy blogod neked is, szoktam ám nézni.:)
De találkozhatunk is.