2007. december 23., vasárnap

Még legalább 500 nap, de ...

Mi jöhet a WoW után?

Természetesen a : http://www.startrekonline.com/

Alig várom. De jajajajaj mennyit kell még aludni. Na mind1. Legalább lesz idő összeszenvedni egy normális gépet.
Azt viszont már most elhatároztam, hogy ebben nem lesz könyörület. Aznap el fogom kezdeni amikor megjelnik és nem várok senkire és semmire... :)

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem basztatás Teo, ne értsd félre, de eléred majd ezzel a célt? Azt ami miatt WOW-ozunk? Kell egy csapat...

Lord_Soth_ írta...

Az, hogy miért WoW-zok én, és hogy mi a célom ezzel, azt majd egyszer egy postban írom le, de amúgy meg módosítanám a mondatod. "Kéne egy csapat..."
Sajnos mi nem tudunk egy MMORPG-ben egy csapatként funkcionálni. Az egyik elhúzna, a másik nem ér rá, a harmadik mittudom én... Én ezt mégegyszer nem csinálom végig. Amúgy meg én se basztatásként mondom, de nem láttalak WoW-on vagy egy hete, szóval nem értem miért mondod ezt...
Ha lesz kedvetek játszani, vagy lesz valami trial amit kipróbálhattok, szívesen segítek. De én csillaghajó kapitány akarok lenni, ha lehet akkor a legjobb és ebben most nem fog megakadályozni most senki és semmi.

Lord_Soth_ írta...

De természetesen aki akar velem tarthat...
De a tempó feszes lesz ezt már most ígérhetem...

Lord_Soth_ írta...

Na végre be lehetett lépni a Wildhammerre. Szóval, Mordocck utolsó bejelentkezése 7 napja, Donatella meg 4 napja. Milyen csapatról beszélünk?

Lord_Soth_ írta...

Mordocck 11 nap, Donatella 7 nap. Fasza.

Névtelen írta...

SZia!
lenyügöző a látványterv, igzi lesz.
Ha elindul mindenképpen kipróbálom.

Donatella karácsonyozott lóti futizott, de ma online lesz. :)

Lord_Soth_ írta...

Mordocck 13 nap...

Névtelen írta...

Én tényleg nem basztatásnak szántam a dolgot, de ismerem, hogy miért "Kéne egy csapat". Neked fontos lenne, egy megfelelő közeg, egy összeszokott csapat, akik egy közös célért hajlandóak jáccani. Én arra írtam azt, hogy itt vagyunk Zoli meg én, baszunk jáccani, vagy ezért, vagy azért, erre meg ott van már a következő játék. Ha feszes lesz a tempó: hajár, én kihagyom :-)

Én ezt nem tudom vállalni, nem tudom magam elkötelezni, más az értékrendem. Én szeretek halászgatni, szeretek küldizni, szeretek olyan kveszteket nyomni, aminek az XP-hez már semmi köze, meg ilyenek. Mert nekem ez így jó, nem pedig powerlevel, meg insta, meg ilyenek. Nem tudom, nekem nem merevedik az akármim (tudom neked sem), arra, hogy 70. szintű vagyok, és megbaszok mindenkit. Kimondom: nem szeretek versengeni. Akkor meg úgy nyomom, ahogy nekem tetszik, és ne haragudj, de az nekem egy eléggé rossz érzés, amikor megkapom a headsetre, hogy "már megint mit csinálsz ott", "miért nem instázol?". Így inkább nem jáccom, mert nem akarok egy második Endrew lenni, ennél én többre tartom a mi kapcsolatunkat.

És ráadásul MoRDock-kal nem is fogok jáccani, mert nemteccik. Ellenben nézd meg "Gyedmaroz"-t :-).

ui: Ha már EMK-nál tartunk, akkor a "Zolizás - Ne Zolizzá má'", hogy esik a Zolinak?

Névtelen írta...

Még 1 dolog, amit vegyél észre kérlek: nekem nincs erre napi 8 órám. Próbáltam, de elbaszódik a munkám, szeretnék a Timivel is időt tölteni, és mivel a stressz egy alattomos szemétláda, ezért muszáj 11-kor aludnom. Klasszisokkal kevesebb időt tudok erre áldozni (napi fél óra?), ami meg számodra nem megfelelő. De a többit személyesen :-)

Lord_Soth_ írta...

Nem kell magyarázkodni Dönd. Semmi gon, ha már így kimondtad, akkor veszem a lapot és elfogadom, hogy neked sosem lesz 70-es karid, és nem fogsz velem jönni Kharazan pre q-t csinálni. Ahogy a wowban mondanám: ok np.
De dugni is, meg szűznek maradni egyszerre nem megy ...

Jah, és már vagy egy hete A Jaedenar-on vagyok megint, már 70-es a Druidám is. :)

Névtelen írta...

Ok akkor ezt megbeszéltük :-) cserébe tanulgatom már a dealerkedést a wow-ban, 28. szinten 50 aranyam van :-) éljen a bányászat :-)

egyébként nehogy azt hidd, hogy nekem nem kell egy 70. szintű kari. ott van a lúzer paladinom, de az hordás, az most 63. egyszer a warlockom is elér ide, addigra Te már végignyomtad 100x, a startrek-et is, mert ez az én tempóm. és igenis nekem is vágyam, egy kharazan :-)

Lord_Soth_ írta...

"...mert ez az én tempóm. és igenis nekem is vágyam, egy kharazan :-)".

Na erre mondtam, hogy: Dugni is, meg szűznek maradni is az egyszerre nem megy.
De még ha csak Kharazanra vágynál... De neked Thunderfurry kell ...
Ahogy a wowban mondanám : omfg.

Névtelen írta...

Örömmel jelentem, hogy Boneheart bácsi level 70-es lett. /cheer

Névtelen írta...

most úgy őszintén. Lejár a lemez vagy a játék? netalán holnap meghalunk mindannyian? vagy felrobbantják a nagy internetet (Sir Elton John szerint ezt kellene... no komment)? akkor meg hova rohanunk?

Lord_Soth_ írta...

ROHANUNK ???
Zolinak ez az első 70-es karaktere, azt másfél éve játszik már.
Ha ez rohanás akkor azok akik most z end instákat farmolják, mit csinálnak ?

Névtelen írta...

nekem meg még nincs is 70-es :-) sztem ez is valamiféle birtoklásivágyas versenyzős dolog az emberekben, hogy lehet hogy nem nekem van a legnagyobb farkam a világon, de van egy fasza Mercedesem... itt meg... ah, mind1 :-) halott a dolog nálam.