2009. február 23., hétfő

Üdvözlet az igazi mediterrán városból




A tegnapi napom iszonyatosan fárasztó volt. Reggel korán kelés, aztán sietés a kongresszusi központhoz, hogy elérjem ezt a kisbuszt.



A kisbuszon összeismerkedtem az útitársaimmal, Gáborral aki szervezte az utat, és Attilával aki később a szobatársam lett. Sajnos nem álltunk meg sehol, mert Gábor parázott, hogy lekéssük a chek in-t, de végül odaértünk még vagy egy fél órával előtte. Miután feladtuk a táskáink és megmotoztak bennünket, felszálltunk a SkyEurope járatára, és az elrepített bennünket Nizzáig.



Ez itt az Alpok madártávlatból. Szerencsém volt, mert nem az ablak mellé szólt a jegyem de nem ült mellettem senki.



Itt már készülődtünk a leszálláshoz. Előtte beszólt a kapitány, hogy kicsit rázós lesz, mert légörvények vannak. Eszembe jutott Spunkmayer: "We are in the pipe, five by five." :)




Kis buszozás után 13.00-kor már Cannesba voltunk. Egy igazi francia pékségben vettünk szendvicseket meg sört.



Aztán kiültünk a tengerpartra. A képen láthatóak az útitársaim. :) Ugye milyen szar nekünk. Ekkor kaptuk hírt, otthon 30 centi hó van. :)



Mi meg csak nézegettük a sirályokat. Aztán volt még egy állófogadás meg egy bazi nagy vacsora. Ettünk-ittunk. Tervbe volt véve egy nagy berúgás is, de mindenki olyan fáradt volt, hogy inkább elaludtunk. Majd ma... :)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jeeeee! Ugy sajnállak, hogy milyen szar Neked most. Ajsz

Névtelen írta...

Örülök, hogy így a blogon keresztül láthatok néhány képet és kaphatok egy kis élménybeszámolót, ha már a Szájpin nem tudunk beszélni, olyan elfoglaltak az estéid. Party party hátán. Borzasztó! :)
Kérek még képeket! Kérek még képeket!
Ildi

Névtelen írta...

Milyen volt a csiga? :)
Ildi

Lord_Soth_ írta...

Tegnap nagyon sokféle kaját összeettem, ha volt is köztük csiga, nem volt ráírva, hogy az, de a legfinomabb az a kacsamáj fügével volt... :)

Névtelen írta...

Húha! Akkor most mit fogsz mondani a Teónak? Ez a legnagyobb izgalma, hogy hogy ízlik neked a csiga, meg a béka.
Ildi