2008. szeptember 30., kedd

11 évvel ez elött - És ma

11 éve egy kicsit meleg volt az este, és még lehetett a Duna partján üldögélni ilyenkor. Egy lánnyal ültem ott aki azt mondta, hogy este nyolcra haza kell érnie. De fél kilenckor még ott ültünk...

---

Ma ez a lány most jött ki a gyerekszobából. :)

2008. szeptember 9., kedd

Életem legkellemetlenebb élménye

Nos egy hónapja nem írtam. Igazándiból nem volt kedvem. De a mait ki kell írnom magamból.

Alapvetően szerencsés vagyok. Egészséges vagyok. Nincs allergiám, nem vagyok érzékeny semmilyen anyagra. Nagy mennyiségű mosópor szagára érzékenyen reagálok, de ezt is könnyen kidodgeolom, nem járok DM-be. Azt, és annyit eszek amennyit akarok (ezt jó páran irigylik), és mégse látszik rajtam semmi. Mellesleg közlöm, hogy kultúra független IQ teszten röhögve csinálok 130 feletti eredményt, és menne a többi típuson is ha gyúrnék kicsit matekra, de leszarom. Családom körében simán dívik 70 év élettartam. Szóval egész jó kódolású DNS-em van.

Persze becsúszott a hiba is. Azok a fránya fogak. A fogaim mintha nem vennének tudomást arról, hogy mit hogyan kellene nekik csinálni és döntően úgy nőnek ahogy kedvük tartja. Kifele-befele, előre-hátra. Nekik mind1. azonkívül a minőségről sem hallottak hírből sem, törnek, lyukadnak.
Mint azt fentebb emllítettem, még bőven van előttem a kenyeremből, és hülye sem vagyok. Igyekszem tenni ez ellen. Most mindenki számolja meg, hány olyan embert ismer aki eljár a fogorvoshoz, akkor is ha semmi bajt nem érez a fogai környékén. Egyet hozzá adhat.

Nem azért utálom a fogorvosokat mert fájdalmat és kellemetlenséget okoznak, hanem azért mert perverz állatok. MIND!!! EGYTŐL EGYIG !!! Miért? Azért mert csak egy perverz állat dönthet úgy, hogy neki jó munka lesz azzal foglalkozni egész életében, hogy szájakban turkál. A fájdalom és kellemetlenség okozása mellékes. Ha nem vagy fogorvos, te elmennél napi nyolc órában mások szájába turkálni? Neeeee, nem kell a hülye szöveg, hogy jól keresnek meg minden. Azzal az erővel amit ebbe belefektettek bármilyen más orvosi pályát találhattak volna. Mondjuk elmegy nőgyógyásznak és nem elég, hogy nem büdös szájakba bámul, hanem csöcsöket fogdos, és pinákat stíröl naphosszat, és még jobban is keres. Szóval a fogorvos az perverz állat mind. Ez még abban is megnyilvánul, hogy miközben ül rendelőjében, ami 170 kilométerről bűzlik a fertőtlenítőtől vagy mi a picsától, másokat kínoz a kurva szerszámaival amiről simán be lehetne bizonyítani, hogy egész biztosan tiltja a használatukat az ENSZ valamelyik rendelkezése, folyamatosan arról karattyol a szerencsétlen áldozatának, hogy: - Ez nem fájhat annyira.
Az áldozat pedig semmit nem tehet, pedig ordítaná, hogy: - De fáj, a kurva anyádat!!! Mert még ordítani sem tud. És ami aztán meg teljesen észbontó, hogy ezért utána az áldozat még fizet is ennek a genyládának.

No én találtam végre egy olyan fogorvost aki, legalább azt nem karattyolja, hogy : nem fáj, nem fáj. De az összes többi tulajdonsággal ő is rendelkezik. Hozzá járok minden évben ha kell ha nem, mert szükségem van a fogaimra az elkövetkezendő 50 évben. Egy hónapja bejelentette, hogy ki kell műteni a jobb alsó bölcsességfogamat, ugyanis merőlegesen nő a többire. Röntgen meg minden, beszarás. A felvételen tisztán látszik, hogy a fogam derékszöget bezáróan nő az előtte lévő fogra. Egy hónapig húztam az elkerülhetetlent, fogkő leszedéssel pl. De az szar volt, amikor homokot lőttek a pofámba sűrített levegővel, hogy az majd kiszedi a fogkövet a fogaim közül. Most ezt vagy elhiszem , vagy nem. Na mind1. A mai napig ment az idő húzás. Ma 2 óra alatt kiműtötte a fogamat. Az esemény érzékeltetésére nem tudok szavakat, jelzőket. Az első 20 percben még sikerült arra koncentrálnom, hogy a Gergővel biciklizek, de aztán elfogyott az erőm, és már csak az tartott a székben, hogy ha most leszedem a maszkot a fejemről, kitépem a számból a szarjaikat, lebaszok kettőt a dokinak, félrerúgom a nővéreket aztán futok amerre látok, azzal csak sokkal nagyobb bajt csinálnék, hiszen ott lenne a probléma, hogy fel van vágva a fél pofám.
Szóval szenvedtem, szívtam, és még a fogamat sem csikorgathattam elkeseredésemben és dühömben. Aztán kiment az érzéstelenítő, először nem értettem mi van és már csak akkor tudtam jelezni, mikor folytak a könnyek a szememből annyira fájt. Kis pihi, kaptam újat és ment tovább, és ment, és ment, és ment...
Aztán két óra múlva felállhattam a székből. Úgy éreztem, hogy ez biztos benne volt életem 10 legszarabb élményében, de jobban végig gondolva rájöttem, hogy nem is. Ez volt éltem legszarabb élménye.

Most csak a modern kémia csodájának köszönhető, hogy nem nyögök és szédelgek a fájdalomtól. Cataflam. Aki ismeri tudja mit tud. Míg meg hozta az Yldy a gyógyszertárból a falat kapartam. Most meg már az evést fontolgatom, de asszem az még odébb van...